Tuesday, February 22, 2011

Is It Ok To Use Curtains And Blinds

Small sandwiches with banana and hazelnut


Ingredients for 12 rolls

300 g di polpa di banana (circa 3 banane piccole, oppure 2 e 1/2 grandi)
15 g di lievito di birra
500 g di farina "00"
1 cucchiaio di zucchero semolato
10 g di sale
100 g di nocciole in granella
2 cucchiai di miele (millefiori รจ perfetto)
1 rosso d'uovo

Riducete la polpa di banana con un mixer o un frullatore ad immersione.
Unite alla polpa 150 ml d'acqua tiepida nella quale farete sciogliere il lievito.
In una terrina setacciate la farina e aggiungete lo zucchero.
Mescolate il tutto e cominciate ad amalgamare la polpa di banana con i due cucchiai di miele.
Lavorate la pasta sino a che non avrete ottenuto un composto very homogeneous.
Cover with Twisted and let rise in a warm place for about 1 hour and a half.
After this time, divide the dough into two parts, add the nuts kernels do well to incorporate, and 12 loaves of bread obtained from about 60 g each.
Place loaves side by side in a buttered and floured mold again and let rise for 1 hour and a half.
Preheat oven to 200 ° C.
With the help of a pastry brush to brush the loaves with beaten egg yolk diluted with a tablespoon of water.
Bake for 25-30 minutes.




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